Tuesday, June 3, 2008

To Riikka from John



To: Riikka
From: John Mynett
Date: 03/06/2008
Re: Thank you

It has been a pleasure to return from holiday and have the Hotel Manager tell me what a great job you have done in my absence.

This is a token to say thank you for looking after things so well while I was away.

I am proud of you!

Thanks again
John

Jees, positiivista palautetta on aina mukava saada, ja vaikka £10 lahjakortti nyt ei mitenkään suuresti rikastuta niin mielellään tuon käyttää joko jossain kahvilassa tai kaupassa. Ja ok, tuo ei ole minulle eksklusiivisesti vaan käsittääkseni kaikki keittiössä sai samanlaiset voucherit! :P

Muuten länsirintamalta ei kuulu mitään sen kummempia. Töitä töiden perään, varsinkin viime viikolla kun Chef oli edellämainitulla lomallaan Ranskassa. Olin vastuussa tavaratilauksista, ja kaikki meni vähäiseen työkokemukseen nähden hyvin. Vähän (tai no, aika paljon, tai siis ihan tosi paljon) alkoi ketuttaa romanialaisten säätö tuolla keittiössä, mutta suuremmilta katastrofeilta vältyttiin. 

Kokeilla alkaa nyt kesälomat; yksi on lomalla kesäkuun, toinen heinäkuun ja kolmas puolet elokuusta. Johnin ja Sharoozin kanssa tehtiin diili, että jos joudun tekemään 6 päivää viikossa niin saan 1½-kertaista palkkaa siltä viikolta, ja jos teen 7 päivää niin palkka tulee tuplana. En tiedä miten tuossa hajoaa pää jos tekee useampaa seiskaa putkeen, mutta pitää vaan yrittää ajatella, että lisää rahaa = profit, ja niillä rahoilla voin sitten lähteä loppukesästä pyörähtämään Ranskassa. Skotlannissa olisi myös mukava käydä, ja varmaan jossain vaiheessa loppuvuodesta käyn Bulgariassa tapaamassa parin kuukauden päästä lopettavia työkavereita.

Eipä tässä oikeastaan muuta! Eilen olin vapaalla ja kävin pyörimässä Chinatownissa ja Sohossa, söin halpaa wokkia ja kallista jäätelöä sekä ostin ituhippikaupasta hirveän kasan soijajogurttia kun sitä ei jostain syystä myydä Tescossa.

0 comments:


Blog Template by Ellie W. @ Kitchen Wench